Tiedote
10.8.2015

PiggyBaggyn 24h-Kylätila ja Tekesin huoneisto Our House – lähiöfestivaalilla Vantaan Mikkolassa 8.8.–15.8.2015

Ensimmäistä kertaa järjestettävällä Our House – lähiöfestivaalilla, Vantaan Mikkolassa 8.8.-15.8.2015, ideoidaan lähiöiden tulevaisuutta. Purkua odottava 1970-luvun elementtitalo ja sen pihapiiri muuttuivat poikkeukselliseksi festivaalipaikaksi. Tapahtumassa pohditaan lähiöiden tulevaisuuteen vaikuttavia tekijöitä ja ideoidaan työkaluja, jotka mahdollistaisivat uudet tavat nähdä Suomen lähiöiden tulevaisuus.

PiggyBaggyn 24h-Kylätila -konsepti on paikallisen jakamistalouden mahdollistava Älykontti. Sen avulla minkä tahansa asuinalueen asukkaat saavat käyttöönsä monipuolisia paikallispalveluita ja voivat yhdessä rakentaa elinvoimaisen yhteisön. 24h-Älykonttiin voi tilata verkkokauppojen kotiinkuljetuksia ja sitä voi käyttää ruokapiirien ja kierrätyspiirien toiminnassa. 24h-Kylätilaa voi myös helposti hyödyntää työkalujen ja tavaroiden lainauspisteenä. Kaikki palvelut toimivat saumattomasti myös verkon yli. PiggyBaggyn 24h-Kylätila konsepti on esillä Marsinkuja 1 pihapiirissä.

Tule tutustumaan tapahtumaan ja 24h-Älykontiin ja Tekesin huoneistoon vaikka tiistaina 11.8., joka on Tekesin isännöimä tapahtumapäivä. Tekes esittelee elementtitalon kolmion, joka muuntuu tulevaisuuden kodiksi. Siinä esittäytyvät jo todellisuutta olevat tulevaisuuden kodin palvelut ja tuotteet. Tekesin ratkaisut pureutuvat tulevaisuuden kodin tarpeisiin ja suuriin kiperiin ongelmiin energiankäytöstä väestömurrokseen ja kestävään talouteen.

Lähiöfestivaali Our House Vantaan Mikkolassa on avoinna yleisölle 8.8.–15.8.2015 päivittäin tämän ohjelman mukaisesti: http://xn--lhifestivaali-bfb6y.fi/ohjelma/
Tapahtumapaikka on osoitteessa Marsinkuja 1, Mikkola, Vantaa. Näyttelytilat eivät ole esteettömiä. Järjestäjät suosittelevat käyttämään julkisia kulkuvälineitä.

Pysy Our House – lähiöfestivaaleiilla mukana twitterissä, instassa ja facebookissa.

Lisätietoja: CoReorient/PiggyBaggyn markkinointipäällikkö Henni Ahvenlampi, 045 601 0390, henni.ahvenlampi ( at ) piggybaggy.com