Tiedote
8.12.2016

Tue Helsingin asunnottomia osallistumalla Liiterin vakinaistamisen joukkorahoitukseen

Kuva1
Kuva2 Emmi Tulokas
Kuva3 Emmi Tulokas
Kampanjavideo
Aineettomat_joululahjat_flyer/juliste

Helsingin Teurastamolla syksyllä onnistuneesti pilotoitu 24h-työvälineiden vuokrauksen Kiertotalous-Liiteri -palvelu vakinaistetaan joukkorahoituskampanjalla. Kestävää kaupunkikulttuuria tukeva kampanja päättyy viikon päästä 16.12. Nyt ihmisiä ravistellaan hereille ja tukemaan Vailla vakinaista asuntoa ry:n työtä.

Liiteri.net tarjoaa 24h-työvälineiden vuokrausta ja kaupunkilaisten arjen pyörittämistä helpottavia palveluita, joka poistaa tarpeen omistaa autoa ja vain harvakseltaan tarvittavia tuotteita. Jakamistalouspalvelun vakinaistamiseen tähtäävän joukkorahoituskampanjan vastikkeet on paketoitu arkea helpottaviksi aineettomiksi joululahjoiksi, joita voi nyt osoittaa myös Vailla vakinaista asuntoa ry:lle. VVA tukee asunnottomuuden kanssa kamppailevia ihmisiä valtakunnallisesti. Saadulla avulla järjestö putsaa ja kunnostaa Helsingin Kalliossa sijaitsevaa Vertais-ja vapaaehtoistoiminnankeskus Vepaa mukavammaksi yhteiseksi matalan kynnyksen olohuoneeksi.

Tuki asunnottomille ja Liiterin palveluiden vakinaistaminen onnistuu aineettomia joululahjoja hankkimalla

Liiterin rahoitusvastikkeina ovat vuoden houkuttelevimmat aineettomat joululahjat, joita voi hankkia itselle, lähimmäisille tai osoittaa Vailla vakinaista asuntoa ry:n käyttöön. Tarjolla on Koti kuntoon -paketti joulusiivoukseen sekä rajaton käyttöoikeus laitevuokraukseen puoleksi vuodeksi, pyörän vuosihuolto -lahja fillaristille sekä näppärä yhdistelmä suutari- ja vaatteiden korjauspalveluita – samassa paketissa. Kestävän kaupunkikulttuurin kehitystä voi tukea myös ostamalla nimensä Liiterin tukijoiden kunniatauluun 10 €:lla. Lue lisää ja osallistu Liiterin vakinaistamisen joukkorahoituksen: joukonvoima.fi/liiteri

– Olemme ylpeitä uudesta partneristamme Vailla vakinaista asuntoa ry:stä, joka on jo 30 vuoden ajan tehnyt töitä asunnottomuuden kanssa kamppailevien puolesta. Toivomme, että kampanjamme herättää ihmiset huolehtimaan toisistaan ja että voimme kampanjamme avulla tukea mahdollisimman monien selviytymistä arjessa, sanoo CoReorient Oy:n toimitusjohtaja Harri Paloheimo.

–  Suomessa vailla vakinaista asuntoa on noin 7000 ihmistä. Me haluamme heidät kaikki kadulta kotiin. Yhteistyö Liiterin kanssa näin joulun alla on todella toivottua ja toivomme, että ihmiset lähtevät sankoin joukoin mukaan, sanoo järjestösihteeri Vlada Petrovskaja, Vailla vakinaista asuntoa ry:stä.

Osallistu Liiterin vakinaistamisen joukkorahoitukseen: joukonvoima.fi/liiteri

Liiterin Facebook-sivu: facebook.com/liiteri.net
Liiteri Twitter: twitter.com/Liiterinet
Kiertotalous-Liiteriä voi seurata Facebookissa ja Twitterissä aihetunnisteella #liiteri
Vailla vakinaista asuntoa ry:n verkkosivu: http://vvary.fi

Lisätietoja:
Harri Paloheimo, toimitusjohtaja, CoReorient Oy, 050 4836388, harri.paloheimo (at) coreorient.com
CoReorient Oy on ketterä yritys, joka rakentaa kestävää ja reilua yhteiskuntaa. Autamme niin kansalaisia kuin organisaatioitakin paremman suunnan löytämisessä.

Vlada Petrovskaja, järjestösihteeri, Vailla vakinaista asuntoa ry, 050 407 9703, vlada.petrovskaja (at) vvary.fi
Vva ry toimii kolmannella sektorilla asunnottomien edunvalvojana vaikuttaen yksilötasolla kunkin asunnottoman tilanteeseen sekä yhteiskunnallisella tasolla lainsäädäntöön.